Julklappar

Verkar som om jag har bestämt julklappar till alla nu. Fast inte köpt de än... Måste vänta tills ikväll och se hur det går på Tradera först och sen får vi se om det blir plan B för två av de ^^.
Vet bara en som jag måste komma på något till; Kiba. Fast tror att han ska få ett stort tuggben eller nåt liknande ;) Tror han blir glad över alla roliga snören och pappersbitar överallt oxå -.-

Men men snart bär det av härifrån Nyköping. Ska hem till mamma igen och försöka komma någonvart med mitt spel...

Nyköping



Sitter just nu i Nyköping och har inget bättre för mig, så jag snodde datorn ifrån Fille ett tag =)
Kom hit igår efter 2 bussresor och en tågresa. Kiba följde såklart med och han sov i sin väska på vägen hit. Typ alla runt omkring oss satt och sneglade på den lilla luddbollen som endast hade huvudet synligt utanför väskan.
När vi väl kom hit så stod Filles pappa Göran och väntade på oss, han trodde först att vi inte tagit med oss hunden för han såg inte honom bakom mina ben (för han är så liten^^).
Sedan fick han hälsa på Taila och hon tyckte väl inte att han var så intressant och vice versa.
Väl i hemmet så sprang lillklutten omkring och nosade runt och Lena ringde Göran för att fråga något, då berättade han om den stora läskiga valpen som kommit på besök, som skällde och morrade, Taila låg hopkrypen i ett hörn och skaka och den hatade människor. Hon trodde på det och sa förtvivlat att jag och Filip skulle ta in på hotell, för så kan man ju inte ha det. Dock så lugnade hon ner sig och låg mest på golvet med Kiba när hon väl kom hem och upptäckte att han var inte så stor ändå ;)
Runt 8 kom hennes son Martin hit och nu hade Kiba full uppmärksamhet från båda två^^. De gjorde inte så mycket mer än att klappa och krama på valpen när han var vaken och massor med kort togs.

Undrar om jag får ta hem honom imorn? ^^

Kiba och Zazi

Idag hände något som jag inte trodde jag skulle få se på mycket länge;
Zazi och Kiba DELADE korg!
Katten låg i korgen och sov när Kiba kom fram med benet i munnen och hoppade i korgen. Båda såg litet förvånade ut när de upptäckte varandra, men det gick bra^^

Andra dagen i skolan

Idag var vi ut till Hundklubben till valpkursen för andra gången.
Det roliga var att Kiba kände igen sig när vi stannade på parkeringen!
Den här gången började vi med att släppa de lösa ute på området. Som tur var så fick inte den stora rottweilervalpen Viking följa med oss andra, utan han fick vara med en av instruktörernas rottweliertikar på 1,5år, då han är för stor för de andra valparna som är ungefär lika stora (fast Kiba är minst -.-).
Alla tyckte det var jätteskoj och hoppade omkring och busade och lekte, utom Kiba... Han höll sig till sin mamma den lille grisen ^^. Ibland kunde han springa iväg och leka med snön för sig själv en stund, sen kom han tillbaka till mig. Bara när nån annan hund kom och sprang in i honom kunde han springa efter den en liten bit, men mest för att skälla ut den, som om för att säga: "se upp med var du springer din dåre!" och sen trippade han tillbaka till mamman sin.
Riktigt rolig såg han ut, särskilt när Sonny, 14veckorsvalpen, råkade springa in i honom på väg till sin husse och Kiba flög runt några varv i snön, sen skällde han ut valpen efter noter och lilla Sonny såg ut att bli riktigt lessen den stackarn =/ . Fast man får ju lära sig var man har benen när man springer tycker Kiba ;)
Sedan vart det inkallningsövningar och visa veckans läxa som min hund kan galant hemma, men självklart inte därute, för det finns ju SÅ MYCKET ATT TITTA PÅ! Aja, tur att det inte är tävling vi övar på inför än =)

På det stora hela så gick det kalas. Love my dog <3

SNÖ!!!!

Min hund ÄLSKAR snö!
Han kan typ vara ute hur länge som helst och bara hoppa och skutta i allt det fluffiga, kalla vita på marken!
Idag hade det nyss fallit ännu mera snö och han var inte sen på att springa ut och leka i det =)
Maya och Zazi var också med därute, fast de förstod inte vad meningen med snö var och höll sig i skymundan.

     

Dött barn i backen!!!!!

Idag när jag var ute och gick med Kiba till den lilla skogsplätten som finns en bit ifrån där vi bor, så ser jag något halvstort som ligger i backen och nånting annat litet mindre typ 2 meter ifrån. Jag tittar litet närmre och det ser ut som ett barn som ligger där med huvudet ner i backen och pulkan en bit ifrån.
Eftersom jag inte vågar gå fram, försöker jag ringa mamma. DÖD TELEFON.... Jahapp... Ringer hem. UPPTAGET. Ringer Julia, ingen svarar... Skickar sms till henne o ber henne ringa. får tillbaka; pratar i telefon. Okej... Skriver igen: be mamma ringa mig, det är VIKTIGT!
Och vad får man för svar? Vem mamma? Ringer hem och till Laila omvartannat (Laila är mammas kompis som hon pratade med) i ungefär 20 min. INGEN SVARAR. Paniken stiger.... Till sist ringer jag mormor och får totalpanik... Hon svarar iallafall, fast hon tycker typ att jag ska låta mamma vara :P Härligt!
Efter många om och men bestämmer jag mig för att gå och HÄMTA mamma eftersom ingen svarar. På vägen ner, kommer jag närmare ungen, som legat där, helt still under hela tiden. Inte rört sig ett dugg.

Till min stora förvåning så ser jag att det är en PLASTPÅSE xD . Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, så jag garva. HÖGT! Fyfaan vilken hemsk upplevelse och drama över en PLASTPÅSE!
Aja, från och med nu ska jag alltid ha mina glasögon på mig :P

Och Kiba ÄLSKAR snö! <3


Bussen åt min mamma!

Ikväll när jag och Fille var ute med lillplutten, bestämde jag mig för att släppa honom, det var upplyst, bra sikt och inga andra där. Kiba tyckte det var svinkul och sprang iväg över fältet, men inte så långt bort. Tills efter en liten stund, då sprang han ganska långt iförväg, så jag och Fille vände och gick åt andra hållet. Efter en minut eller så, var han vid våran sida igen, men  det dröjde inte länge innan han var före igen, så vi vände på nytt...
Den tredje gången så såg jag en parkerad buss, som vi sprang och gömde oss bakom, Kiba var inte långt efter, men när vi hoppade bakom bussen så såg han ganska snopen ut. Såg verkligen ut som om han tänkte;
VAR ÄR MIN MAMMA? BUSSEN ÅT HENNE! Dock tog det bara en minut eller så innan han fattade att man skulle GÅ RUNT bussen för att hitta mig ;) riktigt smart är han =D

<3

Black Cat och inget Linköping!

Måste först säga att det blir inget Linköping, då jag inte mår så bra och inte har pengar att åka helt enkelt (ganska dyrt att resa med SJ som student :S ).

Har nästan sett klart den nya serien jag fick hem för någon dag sen; BLACK CAT!
Hittade den på Science-Fiction-Bokhandeln och tyckte den verkade bra och DET VAR DEN =D
Genren är väl action, framtid och komedi enligt mig, men alla andra sidor säger olika... Riktigt jobbigt det där med ratingsidor -.- (www.animenfo.com, www.imdb.com).
Får ni tid över så säger jag, se den ^^. Väldigt välritad och handlingen upprepar sig inte, som den ofta kan göra i animeserier tyvärr =/


Men, men ska kolla om jag hittar litet filmer tills Madde kommer ikväll. Hon ville hälsa på Kiba igen, tror hon gillade honom ;) (fast vem gör INTE det o.O )

Hejsålänge =)

Massa spring!

Idag har jag och Kiba övat på att gå lös med matte ute i skogen och på fältet!
Allt har gått väldigt bra, han lärde sig ganska snabbt att hålla koll på mamma som inte alltid går rakt fram på stigen ;)
Det jobbigaste var väl när en hel hord med 4-5åringar skrek: KOLLA EN HUND! JAG SER DEN!!!!!!!! och kom springande emot oss och fröknarna sprang efter de och skrek STANNA för fulla muggar. Kiba stod där och kollade på barnen som om de vore dumma i huvudet. Sen skuttade han vidare efter mamma. Det var nog mest jobbigt för mig som inte gillar barn, att se den där horden komma mot en :S

Sen på eftermiddan gick jag och Fille ut med honom och kastade pinne. Han förstod att han skulle springa efter den, men att hämta tillbaka den var litet jobbigare att förstå^^. Han är ganska rolig som kommer springande med den i munnen och 2meter ifrån en så släpper han den och springer vidare emot mig. När han nu ens tar med den ;) Men det ska nog gå bättre sen ska vi se =)

Väskor!

Idag fick vi båda två en varsin väska!
Mamma hittade en lagom stor Träningsväska från FredPerry som var stabil i botten och hade fack på sidan, så jag kan stoppa ner saker till lillgrabben där ^^.
Själv så fick jag en Chanel-väska av min pappa, inte den som jag egentligen ville ha, men den är lagom stor att ha mina skolböcker i så det ska nog fungera ändå =)

Nu är det läggdags för oss! Hejsvejs ^^,

hektisk helg!

har äntligen kommit hem från skolan och ätit och varit ute med hunden på en promenad!
Ligger nu i sängen med min nya lilla laptop och skriver, Kiba är ute i vardagsrummet med mamma.

I lördags var det slutfest för Datasektionens 25årsjubileum! Det var riktigt roligt dock så var vi tvungna att åka hem tidigt då jag skulle hem och sova med lillhunden ^^. Vi träffade på en hel del människor och diskuterade -08ornas årsmärke! De trodde stenhårt på att det blir den där förbannade rubikskuben, men jag VÄGRAR ha den som märke, så Fille sitter just nu och ska göra ett eget, HAHA till de sen när det blir ett annat märke =)

Igår åkte jag och Kiba till Jocke hela dan för att träffa honom och hans katter, samt se den nya lägenheten. Kiba var jätteduktig på tåget, sa inte ett knyst utan låg bredvid mamma på sin handduk och tittade på allt folk som gick på/av. Dock tyckte han att den knarriga bussen till Norra Sköndal var dum så han morrade tyst åt den, annars var han jättelugn.
Därborta blev det många katter att hälsa på och en massa promenader ute bland träden och fälten.
Tittade även på "Sex and the City" i HD, var litet bättre än den andra versionen jag sett =P
På hemvägen missade vi vår tvärbana, så det blev till att åka tunnelbana till T-centralen istället... Allt gick bra och när vi kom hem så gick vi båda rakt till sängen och SOV!

Det var våran helg, tack och hej för oss =)

Mycket nytt folk igår!

Igår blev det så mycket att göra så vi hann inte skriva något här för vi var så trötta när alla åkt hem.

Först åkte jag och Kiba bussen till Södertälje hamn för att träffa Sara, Frank och Rasmus, det gick så bra så, han sa inte ett knyst på vägen dit ^^.
Han tyckte Frank var litet läskig då han var rätt så "stor" (cairnterrier) men till slut så gick det bra. Förutom när Frank skulle hälsa på mig, det tyckte Kiba var litet opassande så han gruffade litet på Frank (vaktar sin nya mamma=) ). Dock så hände inget, det stannade på gruff-stadiet^^.
Rasmus var litet konstig tror jag lillhunden tyckte, då han mest låg och sprattlade nere på sin filt och Sara gillade han VÄLDIGT mycket när hon bjudigt på godis och väldigt litet av den där goda hundmaten som han fick för vi glömde bort klockan helt och då var det matdags för hundarna.

På eftermiddan kom Madde och hälsade på in på kvällen, vi satt och spelade MarioCart och åt litet chips =) (dock inte hunden ;) )


Mitt nya regntäcke =)

Här kommer bild på Kiba i sitt nya täcke ^^
Än så länge tycker han att han blir handikappad och "kan inte gå själv" i den, men han vännjer sig nog snart ;P
Lite förstor under magen, men det ska mamma sy in ;)


Ensam hemma =/

Idag fick lille Kiba vara ensam hemma för första gången. Jag var i skolan och mamma skulle med lillasyster Julia på kvartssamtal (som alltid är minst 30min nuförtiden, men heter fortfarande så =P ). Trots att han ätit rätt så nyligen när mamma stack hemifrån så hände det varken någon olycka eller någonting annat olyckligt medan han var själv =)
Låg tydligen och sov när de kom hem, vilket var väldigt skönt att höra.

Åkte även till Djurmagazinet och köpte ett regntäcke till Kiba, då han inte tycker om att vara ute på promenad när det regnar =/ . Han fick ett jättefint täcke från Hurtta (www.hurttacollection.com) och jag ska ta bilder till imorgon ;)
Det roliga är att hundtäcken och kläder kostar lika mycket som ett hästtäcke =S , även fast det till min lilla jycke knappt skulle duga som ett halstäcke till pållarna ^^, riktigt konstigt det där =P

Nu är det matdags! Hejhopp =)

Skogen, trädgården och ligg =)

Igår hände det ganska mycket...
Så mycket att jag inte ens hann skriva det här :P Fast mest berodde det väl på att Fille hade beslagtagit datorn ifrån mig^^
Vi var på vår andra runda i skogen och lillkillen tycker det är JÄTTESKOJ att springa omkring och nosa på ALLT!
       

Hjälpte även mamma i trädgården, eller rättare sagt; Filip hjälpte mamma, Kiba sprang och lekte/jagade katten/bollen och jag irriterade alla med min kamera =)

    

Han har även nästan helt lärt sig vad ordet "LIGG" betyder =)
Efter att bara ha övat på det i 2dagar tycker jag att han är VÄLDIGT duktig!

Nu är det Java som gäller! Hejhopp ;)

RSS 2.0