Andra dagen i skolan

Idag var vi ut till Hundklubben till valpkursen för andra gången.
Det roliga var att Kiba kände igen sig när vi stannade på parkeringen!
Den här gången började vi med att släppa de lösa ute på området. Som tur var så fick inte den stora rottweilervalpen Viking följa med oss andra, utan han fick vara med en av instruktörernas rottweliertikar på 1,5år, då han är för stor för de andra valparna som är ungefär lika stora (fast Kiba är minst -.-).
Alla tyckte det var jätteskoj och hoppade omkring och busade och lekte, utom Kiba... Han höll sig till sin mamma den lille grisen ^^. Ibland kunde han springa iväg och leka med snön för sig själv en stund, sen kom han tillbaka till mig. Bara när nån annan hund kom och sprang in i honom kunde han springa efter den en liten bit, men mest för att skälla ut den, som om för att säga: "se upp med var du springer din dåre!" och sen trippade han tillbaka till mamman sin.
Riktigt rolig såg han ut, särskilt när Sonny, 14veckorsvalpen, råkade springa in i honom på väg till sin husse och Kiba flög runt några varv i snön, sen skällde han ut valpen efter noter och lilla Sonny såg ut att bli riktigt lessen den stackarn =/ . Fast man får ju lära sig var man har benen när man springer tycker Kiba ;)
Sedan vart det inkallningsövningar och visa veckans läxa som min hund kan galant hemma, men självklart inte därute, för det finns ju SÅ MYCKET ATT TITTA PÅ! Aja, tur att det inte är tävling vi övar på inför än =)

På det stora hela så gick det kalas. Love my dog <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0