Nybadad och nedbäddad

Nu ligger min lilla prins i hans nya säng, en stor grå BiaBed som jag köpte på DjurMagazinet i veckan. Den har nu kommit upp hit till Stockholm och jag lade ner Kibas gamla fårfäll som han kan sova på.
Då han bara tar upp en knapp 3:e-del av korgen så borde valpen lätt få plats!
Nybadad är han också och det var som vanligt INTE skoj, han försökte smyga iväg så fort jag släppte taget om honom, men det var bara att stå ut tills jag var klar =) Tyvärr så har jag inte hunnit köpa något balsam, så det får väl bli nästa helg när vi åker till Södertälje igen.

Om 4 dagar kommer Riki hem! Längtar tills dess!

Kram Jozzan och Kiba

2årsdag!

Den 25 november för 2 år sedan blev jag och Fille tillsammans, så idag firar vi självklart vår 2årsdag.
Jag har varit iväg och köpt mat som ska lagas till tills han kommer hem (inbakad oxfile med bakpotatis) och det blir nog litet till lilla Kiba med ;)
Då min present till Filip inte kom i en låda, utan helt "oförklädd" så vet han redan vad han ska få.. Därför kunde jag inte låta bli att köpa en liten present till, då hans originalpresent var litet till mig också, även om den behövdes här hemma.
Han borde bli glad ändå!

Nu ska jag leka litet med Kiba innan det blir dags för spisen.

Kram Jozzan och Kiba

Julklappar

Sitter och tittar runt litet på Internet för tillfället, har beställt några julklappar redan. Till vem eller vad behövs inte nämnas^^.
Vill bara tipsa om en väldigt bra julklapp till hunden/dig själv, en väldigt bra kloklippare som jag fick rekommenderad av min gamla skolkamrat som jobbar på Bromma Zoo när jag, Fille och Kiba var där för någon vecka sedan.
Den heter Millers Forge 743, är röd, kostar endast 99kr och är VÄLDIGT VASS!
Så den gör precis vad jag fick höra i affären; den SKÄR igenom klon, inte som alla mina andra klippare, som "klämmer" bort klon.
Det går även att riktigt forma klon med denna, har själv börjat lära mig det.

En väldigt bra julklapp till er båda ;)

3 skelett och en mätt hund

Det var vad städarna igår verkade tro att jag och Fille skulle komma hem till igår.
Vi har nämligen fått vårat badrum renoverat de senaste 2 månaderna och igår var de ÄNTLIGEN klara! En byggjobbare tog bort den lilla extraväggen som skulle skydda resten av rummet från damm och annan smuts som yr runt när det borras. Sedan skulle en städare komma hit för att städa och han bad någon av mig och Filip att vara hemma eftersom Kiba var lös i lägenheten, jag har tyvärr ingen bur häruppe än..
Jag var kvar medan Fille drog till skolan.
Efter 3 timmar kommer två tanter in genom dörren, ser Kiba som ligger på stolen bredvid mig och de nästan gallskriker och slänger igen dörren. Både jag och hunden ser förvånade ut. Vi hör de stå utanför någonstans i korridoren och tisslar och tasslar en lång stund. Sedan kommer det in en tredje tant som tittar misstänksamt på Kiba, jag berättar att han kommer inte att hoppa ner från stolen och om han nu skulle göra det så är han inte farlig. Hon skyndar sig in i badrummet och stänger dörren.

Så när jag berättade det här för Fille säger han bara:
-De var väl rädda att vi skulle komma hem till 3 skelett och en väldigt mätt hund.

Kram Jozzan och (tydligen jätteläskiga) Kiba ;)

Snart kommer han!

Nu är det inte ens 2 veckor kvar innan den lilla valpen kommer hem. Jag, mamma och Tuulikki var och tittade på honom och syskonen den 7:e november och oj vad söta de var! Tyvärr fick jag inga bra bilder, men mamma fick en söt film.

Så snart kommer hund nummer 2 och jag hoppas att pappa Kiba kommer tycka om den lika mycket som vi andra =)

Kram Jozzan och Kiba

RSS 2.0