Hundprojekt 2010!

Vill bara meddela om att den 24/1 i Barva (i närheten av Eskilstuna) kommer en inofficiell utställning att äga rum. Det är 2 stycken gymnasietjejer som har ordnat detta som projektarbete, till förmån för Hundstallet.
Att ställa ut sin hund kostar 50kronor och att gå in och titta kostar 20kr, vilket jag inte tycker är speciellt mycket, det går ju faktiskt till en väldigt bra sak!
Så har du möjlighet, åk dit =)

Websida: http://www.hundprojekt.devote.se/

Kram Jozzan och vovvarna!

Boll på magen

Imorse vaknade jag upp med en liten Riki på magen. Han låg och stirrade mig i ögonen precis som att han ville ha upp mig eller säga att han var där, så jag inte rullade runt. Sen kom en stor gäsp och han somnade om. Riktigt söt är han!
Lilla Kiba låg i fotändan som vanligt, han kröp upp en liten bit inatt, men det varade inte länge. Tror han gillar fötter!

Ska hämta hem kamerasladden snart så jag kan sätta in litet bilder!

Kram Jozzan och hundarna

Snö

Är roligt tycker mina hundar. Riki hade så roligt igår att han verkade "glömma" bort att han frös, han var ganska kall när jag väl bestämde mig för att ta in honom i lägenheten igen. Kiba sprang omkring som en tok och jagade (och åt...) snön och hade jätteskoj!
Måste försöka se till att få lite bilder idag, om snöstormen bara vill sluta =(

Kram Jozzan och hundarna

Snö =)

Idag var det snö när vi vaknade. Riki har aldrig sett det förut, så det var lite roligt att titta på. Han började skopa i sig det... Sedan sprang han och Kiba runt och lekte med snöflingorna, men snart blev det för kallt för barmagen, så han ville bara upp till mig. Tills han glömde att det var kallt och ville springa efter Kiba som for runt som en tok på fältet. Han är inte så smart alla gånger, infon åker knappt in genom öronen förrän den är ute igen.
Tur att han är så söt som han är!

Ska tvinga Fille att fota de små liven senare i eftermiddag, om snön är kvar!

Kram Jozzan och hundarna

Sirri

Idag gick vi upp så där ruskigt tidigt igen, halv 7!
Det var för att vi skulle hämta upp Rikis syster Sirri vid Södertälje Syd, då hon skulle vidare upp till Arlanda idag. Hon skulle upp till sina nya ägare i Skellefteå, där hon ska bo med deras tibbar(tibetanska terriers) och utövva agility med deras dotter som ville ha en litet mindre hund.
Roligt att få se henne leka med våra hundar därhemma, Riki tyckte det var jätteskoj och Kiba med. Toya brydde sig inte så mycket, en valp till är väl inte så farligt, men Molly var INTE glad. Hon gick mest bort från de små "kräken".

På eftermiddagen kom Sara och hon och jag tog bilen upp till Arlanda med Sirri i baksätet. Hon var så duktig och sov hela vägen, inte som min groda, han sjunger jämt när vi åker bil.

Äntligen hemma

Nu har vi fått hem den lilla valpen till Lappis och här ska vi vara några dagar innan vi åker tillbaka till Södertälje för att leka med (och få spö av) tanterna.
Riki tycker även han om BiaBeden, så Kiba får snällt dela! Samma sak med hans leksaker och allt tugg som ligger på golvet. Det gillar inte Kiba så han har plockat ner allting i sängen och ligger ofta där och hindrar lillkillen från att hoppa upp, en riktig skata är han ;)
Fast de lekte för fullt för någon timme sen så det går nog över med tiden.

Nu ska vi ut på en promenix med killarna!

Kram Jozzan och hundarna

Utställnings-PM

Har nu fått startnummer och PM för Stora Stockholm, som inträffar den 12december.
Kiba har startnummer 69 och går in som nummer 1 i vår ring! Känns lagom läskigt, men vi slipper vänta på några innan iallafall och det är ju skönt.
Det är 10 kleinar och eftersom Kiba går i unghundsklass, så är det inga juniorhanar iallafall.

Nu är det bara att börja planera vad vi ska ha med oss dit och vem som ska passa valpen under tiden vi är borta.. Hittar vi ingen så får Fille stanna hemma.

Kram Jozzan och Kiba(i sin nya BiaBed!)


RSS 2.0