veterinären... forts

Nu ligger Kiba och sover på bordet därborta hos Farbror Djurdoktor. Kom dit vid 10 och stannade tills han hade somnat. Först blev det några sprutor och då började den stackarn må litet illa, så han kräktes litet på bordet =/ . Stackars krake... Men sedan somnade han och vi kunde åka hem för att vänta ut tiden. Ska väl tillbaka om en timme ungefär.
Får hoppas det inte gör alltför ont, trots att han fått smärtstillande. Kanske är som på mig, det fungerar helt enkelt inte. Inte som det ska iallafall, för mig tar det nästan 3 timmar innan det börjar verka. Mycket härligt!

Lilla Maya är även där för att kastreras, så han är ju inte ensam iallafall.

Får skriva mer när jag hämtat honom.
Hejsvejs!

veterinären... forts

Jahapp, det var inte löss eller något annat som kan smitta andra hundar som hittades hos lilla Kiba. Faktiskt så hittade veterinären inga fel alls, förutom att han var röd i ena örat, men det kan ju vara självförvållat pga allt kliande han haft för sig. Dock så ska vi plocka ut hans sista mjölktänder imorn (hans extra huggtänder) och då medan han är nedsövd så ska han ta sig en ordentligare titt i öronen (eftersom en viss liten hund inte kunde sitta riktigt still medan han blev undersökt (; ) och fastställa om det är öroninflammation eller inte.
Tur iallafall att det inte var löss eller något sådant, så att vi inte hade kunnat vara med på nya kursen nu på söndag! Då hade jag blivit väldigt ledsen. Så det blir skola för den lilla hur det än går^^.

Nu håller jag tummarna att det inte är något fel på hunden imorn!


veterinären...

Då Kiba har kliat sig runt öronen och skakat på huvudet nu i nästan 3 dagar, så har vi fått en veterinärtid idag....
Vi hittar inga löss och eftersom han inte har lekt med några andra hundar på väldigt länge, så borde det inte vara så enkelt att lösa problemet.
Så snart bär det av mot Ströman.
Hoppas på det bästa!

Kong och bur!

Igår var jag och köpte en större bur till Kiba, då han faktiskt har vuxit ur den första! Djurmagazinet hade en jättefin bur till mycket nedsatt pris och jag slog till! Väldigt bra att ha honom i när det åks bil och när matte vill vila armarna på utställningar ;). Så fort min kamera har fått laddat upp så blir det bild på den, förövrigt så tyckte katterna att de skulle ha den istället för Kiba. Både två sprang till den, satte sig på "taket" och vägrade låta honom gå fram till den. Det var deras nya koja tyckte de. Riktiga knäppskallar!

Sen så blev det en Kong på inköpslistan oxå. Ojoj vad skoj han hade med den! Men väldigt surt humör vart det först, då han inte förstod hur han skulle få ut godiset. Han skällde som en galning och hoppade på den. Riktigt smart är han ibland! Til sist så förstod han någorlunda hur man gjorde, då blev han glad =D

omgjord av Tiger!

Hehe, fick ett sms idag; Jozzan, jag vill göra om din blogg får jag det?
Jag: Visst, lek på! ;D

Sagt och gjort, Sara gjorde om den och jag blev riktigt nöjd faktiskt =) får ha det såhär tills hon får lust att göra om den igen :D

Tack Sara! Hälsa Rasmus från mig^^


Sollentuna 14 februari

Jahapp, då är Kiba anmäld till utställningen i Sollentuna Rackethall den 14 februari i år. Det är dock en inofficiell utställning, vilket betyder att han inte kan få något pris, men han behöver ju erfarenhet tills de stora mässorna (Kista- och Stockholmsmässan). Tror även att det blir två stycken till i Sollentuna nu i vår, en den 28 februari och en den 28 mars. Ska bli riktigt skoj, hoppas han vinner *YAY*

Kram på er alla som läser detta =)


Serier

Har äntligen fått min julklapp av min älskade pojkvän:
Hela Wolf's Rain-serien  =O  =D
Jag blev väldigt glad!
Nu återstår ju bara att samla ihop resten av alla serier som man älskar... Måste bara bestämma mig för om det ska bli
Code Geass (http://animenfo.com/animetitle,3787,pevrav,code_geass_hang.html) eller
Black Cat (http://www.animenfo.com/animetitle,1714,pabwat,black_cat.html)
Hjälp?

Kram Jozzan och Kiba

   

Godis i mängder

Igår var mamma på Ica Maxi och eftersom det brann där i måndags så har de JÄTTEREA på ALLT. Hundgodiset var det 50% avdrag på och det var jag inte sen att utnyttja ;)
Köpte massor med tugggodisar som var bra för tänderna, (5påsar med "tuggummigodis" för tänderna, 2 st förstorade tandborstar med örtsmak för tänderna) och sedan belöningsgodis till kurserna som startar snart *YAY* Även grisöron kom med i påsen hem!
Så nu har prinsen ett godisförråd som kommer hålla nästan ett halvår ^^,


Familjens alla djur

Här kommer foton på alla djur i huset!

Kiba:



Zazi;



Maya:



Fiskarna:


Promenad med Julia och Alicia

Idag fick vi med oss min lillasyster och henens kompis Alicia på våran långpromenad (passade på att ta med kameran då det är lättare att ffota när man är flera).
Vi gick till det stora fältet och tjejerna kastade snöbollar åt den lille korven medan jag stod för fotograferandet (bara jag som vet hur kameran fungerar ;) ). Kiba tyckte det var väldigt roligt som ni ser på bilderna nedanför, mycket roligare än att komma till mamma sen -.- han börjar komma i trotsåldern nu känns det som, han börjar ju trots allt bli könsmogen *suck*

Nu är det nedräkning tills skolan (hundskolan) börjar igen, ska bli så skönt att komma ut till hundklubben och kunna träna upp våran lilla pälsboll.

Julia och Kiba:

       

Alicia och Kiba:

   

Kiba:

   

"Dejt" i Stockholm igår

Hade dejt med Ida i Stockholm igår. Var skoj att träffa henne efter så långt uppehåll av kontakt.
Blev litet shoppande på MQ (mitt fel förlåt) och sen H&M(inte mitt fel^^). Till sist så hamnade vi på Rådmansgatan och gick in på ett café där, Café 60, där man inte får vara annat än glad (det stod det på stora skyltar överallt, då borde det vara sant!). Det blev MKT shitpratande vilket var skönt för sådant förstår sig inte killar på och det är ju som sagt bara såna jag umgås med annars (Fille jag älskar dig ändå (= ).
Till råga på allt så träffade vi på en ur tvåan på Data och Idas reaktion efteråt var väldigt rolig, hehe. Tror hon tyckte han var snygg, men jag vet inte riktigt (A).

Nu är det frukost som gäller!



Kurs snart =)

Idag kom mailet om att vi blivit antagna i vardagslydnadklassen som börjar nu i februari^^.
Duktig som jag är betalade jag direkt ;D
Nu får vi hoppas att det är några andra hundar som Kiba känner igen sen innan som är där och att vi är "bäst" den här gången oxå, ska ju ändå börja med tävlingslydnad direkt efteråt.
Men det ska nog gå bra, bara det fortsätter som det gjort hittills!


Lekt i snön!

Idag gick hela "familjen" ut på promenad i snön. Fille tog med sig min nya kamera och fotade det lilla monstret som sprang omkring som en galen höna^^.
Riktigt skoj är det med snö, tror Kiba skulle älska att bo på Nordpolen, snö ÅRET OM nästan. YAY!
Vi övade på inkallning som ni kanske märker på bilderna, vi skickade honom emellan oss (den här gången kom han faktiskt till Fille, vilket han inte brukar göra=) ).

Här är litet bilder på odjuret ;)

     

RSS 2.0